There was an error in this gadget

Thursday, 10 May 2012

::pohon berduri::

salam....malam nie nak kongsi satu lagu renungan untuk dikongsi bersama....situasinye mcm nie. katakanlah korunk gadoh atau break ngan pasangan uols. pastu mesti korunk nak cite kan someone yg korunk kenali. sometimes korunk akn cari blk ex  korunk untuk berkongsi masalah atau sesorang yg memahami anda.
pastu akan timbul satu harapan atau perasaan yg kononnye ex korunk nie 'care' atau sayang korunk lg. couple blk. but then tak lama kemudian ko gaduh blk ngan die. maki hamun sampai break lg skali walaupon dah couple or becinta bgai nak gle. persoalannye kenape? mudah saje. mungkin sbb korunk kembali berpaut pada dahan yg salah atau dahan yg berduri. korunk dah tau perangai ex korunk mcm mana, da cukop masak dah pon, tapi kenape still nak blk ngan dorang? oh konon nye cinta. tapi ingat la ape gunenye  berpaut pada dahan yg tak boleh jamin masa depan kite, yg kite tau satu hari kite akan disakiti blk.sbb mungkin allah nak korunk move on. instead cari blk ex korunk, better korunk cari someone new yg betol sayang dan boleh jaga korunk. ingat sahabat sekalian,  jika kite mengharapkan kebahagian dari masa lampau makne nye korunk menutup atau menidakkan kebhagian yg akan datang...fikirkanlah~~~

1 comment: